Anne Bijvank wordt Directeur Operations bij SUSA

0

Anne Bijvank start per 1 april 2019 als Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk. Vanaf maandag 1 april is zij verantwoordelijk voor de afdelingen Recruitment en Operations.

Bijvank is een bekend gezicht binnen SUSA. In 2011 zette zij als student haar eerste stappen binnen het bedrijf als recruiter. Na enkele maanden stroomde ze door naar accountmanagement, waar ze operationele klantcontacttaken uitvoerde.
Na het afronden van haar opleiding Strategisch Human Resource Management ging ze fulltime aan de slag als accountmanager en is ze inmiddels verantwoordelijk voor het accountteam.

Aan Bijvank de taak om de klantgerichte dienstverlening verder te optimaliseren en bij te dragen aan het realiseren van de groeiplannen van SUSA. Als Directeur Operations speelt Bijvank een belangrijke rol in het continu optimaliseren van de dienstverlening naar studenten en opdrachtgevers. Het bieden van een excellente klantbeleving staat centraal in de verdere groei van het bedrijf. Een eerste stap daarin is het verder optimaliseren en automatiseren van processen. Daarnaast wordt de dienstverlening verder uitgebreid. Naast het bedienen van studenten en opdrachtgevers in customer service, logistiek en vervoer worden ook de eerste pilots gedraaid in hospitality en de zorg. Bijvank: “We zetten in op groei zonder voorbij te gaan aan onze basis: een bedrijf dat is opgericht voor en door studenten.”

Bron: SUSA

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer