Belgische TRIXXO Jobs neemt Vandaag Personeelsdiensten over

0

Belgische uitzender TRIXXO Jobs heeft de Maastrichtse uitzendorganisatie Vandaag Personeelsdiensten overgenomen. Dit jaar verwierf TRIXXO Jobs ook al 3 andere Nederlandse uitzendbureaus: JAMworks (Eindhoven), Mainwork (Weert) en Ruimbaan (Zwolle).

“Met Vandaag Personeelsdiensten erbij kunnen we verder groeien in Limburg en de Euregio”, zegt Jeroen Poesen, CEO van de TRIXXO Groep, in een toelichting op de overname.Vandaag Personeelsdiensten levert uitzendkrachten met vooral technische, logistieke, klant contact center, administratieve en op industrie gerichte profielen. De klanten zitten vooral in Zuid- en Midden-Limburg. Stichters Marielle Wiertz, Patricia Bonten, Maurice Hahnraths en Roger Hoenen zullen nog actief in de organisatie blijven.

13 kantoren in Nederland

Op dit ogenblik heeft TRIXXO Jobs in Nederland 11 kantoren die een omzet van 80 miljoen euro draaien. Met Vandaag Personeelsdiensten komt daar een aanzienlijke uitbreiding bij. Het uitzendbureau in Maastricht draait dit jaar een omzet van 11 miljoen euro.
Deze nieuwste overname brengt het totaal aantal kantoren van TRIXXO Jobs in Nederland op 13. Mede dankzij de uitbreiding met Vandaag Personeelsdiensten wil TRIXXO Jobs in 2022 een omzetcijfer van € 200 miljoen bereiken. “En onze honger is nog niet gestild”, stelt Poesen. “We willen blijven groeien in Nederland. Want daar liggen kansen die we niet mogen laten liggen.

Lees ook:

Doorstoten naar Duitsland

Voor het in 2014 opgerichte TRIXXO Jobs van eigenaar Luc Jeurissen is dit een interessante aanvulling. “De overname van Vandaag Personeelsdiensten verstevigt onze positie in de regio en biedt ons kansen om op middellange termijn door te stoten richting Duitsland.”
TRIXXO, dat in 2020 een omzet behaalde van € 65 miljoen, is specialist in een aantal nichemarkten zoals safety, bouw, diensten, horeca, logistiek, customer service en technische functies en telt 50 eigen kantoren.

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer