Boudijn Driesen nieuwe directeur Experis Nederland

0

Boudijn Driesen (50) is per direct aangesteld als de nieuwe directeur van Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup.

Als Directeur Experis Nederland treedt Boudijn Driesen toe tot het directieteam van ManpowerGroup Nederland. Daarmee is hij de tweede versterking binnen het directieteam in korte tijd; eerder deze maand werd Janine Bos aangesteld als directeur Manpower Nederland.

Jeroen Zwinkels, algemeen directeur ManpowerGroup Nederland, zegt over de aanstelling van Driesen: “We zijn ontzettend blij met de komst van Boudijn. Experis gaat een belangrijke volgende fase in en met zijn integrale en innovatieve benadering, daadkracht en senioriteit is Boudijn de ideale persoon om hier leiding aan te geven.”

Driesen begon zijn carrière als managementtrainee bij KPN. Later werd hij regiomanager bij Randstad. Vijf jaar daarna maakte Driesen de overstap naar Boer & Croon als (managing) partner, waar hij na tien jaren vertrok. Na een bijna driejarig verblijf als partner bij Holtrop Ravesloot was hij de afgelopen twee jaar Managing Director bij Kneppelhout & Korthals Advocaten in Rotterdam.

Experis

Experis is één van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. De organisatie adviseert en realiseert bij haar klanten digitale transformatie en bemiddelt tussen opdrachtgevers en professionals in onder meer IT, Finance en Engineering. Het bedrijf telt ongeveer 2.000 eigen medewerkers en gedetacheerden, verdeeld over de onderdelen Experis Ciber, PEAK-IT, iSense en SalarisProfs.

Bron: ManpowerGroup

Over Auteur

Reageer