Carrière Uitzendbureau opent 32e vestiging

0

Carrière Uitzendbureau is vanaf 3 april 2017 een vestiging rijker. In Woerden startten zelfstandige ondernemers John de Gans en Maurits de Nijs hun Carrière-vestiging.

Ervaren bedrijfsleiders De Gans en De Nijs hebben beide een carrière als bedrijfsleider achter de rug. Vanuit die rollen zijn beide mannen bekend met het reilen en zeilen van een eigen vestiging en hebben zij veel ervaring met het begeleiden en coachen van medewerkers. Ook is de uitzendbranche geen onbekende wereld voor De Nijs: ‘In het verleden ben ik werkzaam geweest in de uitzendwereld. Het is een interessante en snelgroeiende wereld, waar veel kansen liggen. Kansen die wij met beide handen gaan aanpakken.’

Carrière Uitzendbureau is een dochteronderneming van Staffing Associates, waar ook HappyNurse, Career Factory en Staffing Direct deel van uitmaken. Staffing Associates is opgericht in 2010 en behaalde in 2016 een omzet van 77 miljoen euro.

Bron: Staffing Associates

Lees ook: Carrière Uitzendbureau neemt Uitzendmarkt over

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer