COO Hubert Vanhoe verlaat USG

0

Chief Operational Officer (COO) Hubert Vanhoe van USG People verlaat per 1 oktober de organisatie. Het vertrek van Vanhoe is een gevolg van de reorganisatie binnen USG, waardoor de top minder merken hoeft aan te sturen.

Vanhoe is bijna twee jaar werkzaam geweest als COO bij USG. Daarvoor was Vanhoe vier jaar vice-president van USG België. Samen met Eric de Jong maakte Vanhoe deel uit van de Executive Board, waarin hij verantwoordelijk was voor een aantal specialistische uitzendmerken en USG Professionals.

In het bericht waarin USG het vertrek van Vanhoe bekendmaakt, meldt de organisatie dat door het uitvoeren van de herijkte strategie uit 2011 de omvang en complexiteit van de onderneming de afgelopen jaren sterk is verminderd. ‘Ook het aantal aan te sturen merken is door diverse samenvoegingen overzichtelijker geworden. De topstructuur van de onderneming kan daardoor worden vereenvoudigd. Dit heeft gevolgen voor de verantwoordelijkheden van de heer Vanhoe waardoor zijn functie in praktische zin komt te vervallen’, zo valt in de persverklaring te lezen.

CEO Rob Zandbergen neemt de taken van Vanhoe over.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer