Cor de Koeijer benoemd tot adjunct-directeur NBBU

0

Cor de Koeijer is al sinds 2010 werkzaam bij de NBBU. Hij begon er als juridisch adviseur en houdt zich momenteel vooral bezig met de cao-onderhandelingen, arbeidsmigranten en met juridische zaken. 

Directeur van de NBBU, Marco Bastian: “De NBBU groeit en ontwikkelt de afgelopen jaren volop. Voor het verder versterken van de positie van de NBBU in de branche en de professionalisering van de vereniging hebben we besloten een adjunct-directeur aan te stellen. Cor heeft jarenlange ervaring in de intermediaire branche en mede dankzij zijn expertise blijft de kennis en kunde die de vereniging in de afgelopen jaren heeft weten te bewerkstelligen gewaarborgd.”

In zijn rol als adjunct-directeur blijft De Koeijer nauw betrokken bij de cao-onderhandelingen en de afdeling juridische zaken.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer