Dingjan volgt Webers op als CHRO bij Olympia

0

Dominique Dingjan, voormalig directeur Support, stapt in het directieteam van Olympia als Chief Human Resources Officer (CHRO). Ze volgt Bart Webers op.

‘Met haar persoonlijke missie om duurzame ontwikkeling van medewerkers, flexkrachten en organisaties mogelijk te maken, zet Olympia nog steviger in op de betekenis van werk’, aldus de uitzendorganisatie.

Bruggenbouwer

Dingjan ziet als belangrijkste ambitie het inspireren van medewerkers en flexkrachten door bij Olympia persoonlijke groei, leiderschap, ondernemerschap en impact te bevorderen. ‘Als CHRO kan ik doorbouwen aan onze mooie organisatie door betekenisvol werk voor onze medewerkers en flexkrachten verder vorm te geven. Voor mij persoonlijk is betekenisvol werk het zijn van een bruggenbouwer in de duurzame ontwikkeling van zowel medewerkers als de organisatie. Voor medewerkers ontstaat hierdoor autonomie, wat eenieder in staat stelt om in de continu bewegende arbeidsmarkt altijd betekenisvol werk te doen op die plek die bij je past.’

Webers was sinds april vorig jaar CHRO, maar is per 1 juli overgestapt naar KPN. Daar is hij nu vice president Total Rewards.

Over Auteur

Reageer