DIRECT Payrolling wordt DIRECT Payrolling & Staffing

0

DIRECT Payrolling heet voortaan DIRECT Payrolling & Staffing. De reden voor de naamswijziging is naar eigen zeggen de ‘verandering in de bedrijfsactiviteiten van DIRECT Payrolling als gevolg van de sterke beweging in de wereld van flex.’

Met ruim tien jaar ervaring stelt DIRECT Payrolling & Staffing dat ze op het gebied van flexarbeid en payrolling nagenoeg elke ondernemersvraag hebben kunnen voorzien van een passende oplossing. “Ons motto is ‘ondernemen makkelijk maken’. Daar gaan we ook na 1 januari 2020 op volle kracht mee door.”, vertelt Edwin Prijden, directeur DIRECT Payrolling & Staffing.

Nog bredere dienstverlening

“Er zijn weliswaar enkele wijzigingen. Zo trekken we onze dienstverlening nóg breder en kunnen we ook na de invoering van de WAB optimale ontzorging blijven bieden. Of het nu gaat om MKB’ers, intermediairs die zelf de werving en selectie willen verzorgen, hun collega’s die dat traject bij ons willen parkeren, of uitzendbureaus die hun backoffice aan ons willen uitbesteden; we blijven alle doelgroepen het maatwerk leveren dat ze van ons gewend zijn”, zegt Prijden. “Kortom, een nieuwe naam die precies bij ons past en de lading dekt.”

Website verrijkt

Naast de vernieuwing van de merknaam en verbrede dienstverlening, is ook de website verrijkt met cruciale informatie voor alle ondernemers. DIRECT Payrolling & Staffing biedt namelijk een breed palet aan HR-diensten voor intermediairs en werkgevers. Denk hierbij aan flexservices (de backofficedienstverlening), payroll, detacheren, uitzenden en diverse aanvullende HR-diensten.

Bron: DIRECT Payrolling & Staffing

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer