Faillissementen flexbranche oktober

0

Verschillende flexbureaus zijn vorige maand failliet verklaard. Volgens de website Faillissementen.com gaat het om dertien bureaus in de categorie arbeidsbemiddeling, uitzendbureaus en personeelsbeheer.

Begin oktober werden het Friese Rkb Personeelsdiensten en Mica’s Detachering uit Doetinchem failliet verklaard. Half november moest Rensie Uitzendbureau uit Noordwijkerhout een faillissementsverklaring aanhoren en ook arbeidsbemiddelaar All4Jobs uit Alphen aan den Rijn is sinds vorige maand failliet. Op en 16 oktober verklaarde de rechter HB Personeelsdiensten uit Stadskanaal failliet, gespecialiseerd in het uitzenden van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel. Een dag later werd Steakz Pro uit Breukelen failliet verklaard.

Eind oktober werd ibs/Astrea uit Eindhoven failliet verklaard. Detacheerder en w&s-bureau voor professionals in de bank- en verzekeringssector. Ook de Gooische onderneming Eikema Re-integratie werd eind oktober failliet verklaard, net als Faktor Software/Ingenio uit Haarlem.

Detacheerder en uitzender Q-job uit Eindhoven, gespecialiseerd in het bemiddelen van vakpersoneel, werd op 30 oktober failliet verklaard. Op dezelfde dag kregen ook DPSC International uit Hellevoetsluis en Standby Services uit Schiedam een faillissementsverklaring te horen. De laatste faillissementsverklaring van oktober had betrekking op payrollorganisatie Concré Personeel uit Hengelo.

Bron: www.faillissementen.com

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer