HeadFirst Group neemt IT-intermediair StarApple over

0

HR-techdienstverlener HeadFirst Group heeft StarApple Group overgenomen. Daaronder vallen StarApple en StackOps, bedrijven die zijn gespecialiseerd in bemiddeling van IT- en digital specialisten.

Als reden voor de overname stelt HeadFirst dat zij ‘voorziet dat het combineren van diverse diensten nodig is om alle vraagstukken van opdrachtgevers te blijven oplossen in de huidige dynamische arbeidsmarkt’. Marion van Happen, CEO bij HeadFirst Group: “De schaarste op de arbeidsmarkt verdwijnt de komende jaren niet. Dit vraagt om creativiteit bij het ontsluiten van de markt. Wij geloven dat het combineren van high tech-oplossingen met services met een grote human touch de sleutel is tot customer succes. Die klanten zijn voor ons zowel opdrachtgevers – die we doorlopend voorzien van mission critical talent – als professionals, die we actief helpen van opdracht naar opdracht bij de meest aantrekkelijke opdrachtgevers.”

StarApple Group blijft zelfstandig

StarApple Group, opgericht in 2008, heeft sindsdien al meer dan 10.000 specialisten bemiddeld. StarApple wordt een zelfstandig merk binnen HeadFirst Group, waarmee ze haar eigen identiteit behoudt. Het huidige management blijft de organisatie. Caner Hamamioglu, general director bij StarApple Group: “HeadFirst Group wordt de stuwende kracht achter StarApple. Met ons bevlogen team van ruim tachtig collega’s blijven wij een full service recruitment oplossing bieden aan voor onze opdrachtgevers en professionals. En we krijgen toegang tot het platform van de groep, wat ons extra power geeft om onze groeiambities waar te maken.”

Lees ook: HeadFirst Group neemt Belgisch HR-techbedrijf over

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

Reageer