Heroyam is meest talentvolle Starter in de flexbranche van 2022

0

De Starter van het Jaar-verkiezing is dit jaar gewonnen door Heroyam. EXTRA en NuZorg Uitzenden en Detacheren kwamen als tweede en derde op het podium.

Op 9 november 2022 vond de finale plaats van de tweede editie van de Starter van het Jaar 2022 verkiezing in de Oranjerie Hydepark te Doorn. Van de 10 finalisten werd door de jury unaniem één winnaar gekozen die dé Award voor starters in flex in ontvangst mocht nemen en zich de ‘Meest talentvolle Starter van het jaar 2022 in de flexbranche’ mag noemen.

Sterke pitch Heroyam

Hans Drijver en Bart Dikkeschei van Heroyam hebben laten zien het meest veelbelovende startende talent in de flexbranche te zijn en gaan naar huis met de winst. Naast een mooie score in de voorrondes hebben Hans Drijver en Bart Dikkeschei bovendien een sterke pitch gehouden in de finale. De winnaars blonken volgens de jury uit in een aantal aspecten; perspectief bieden in bijzondere tijden, actueel, maatschappelijk betrokken, enorm groot draagvlak en kennis van zaken.
Dit alles heeft geresulteerd in de felbegeerde titel ‘Meest talentvolle Starter van het jaar 2022 en zij winnen een prijzenpakket bestaande uit kennistrainingen, een toolbox met alle benodigde juridische documenten, uitzendscan, een online mediabudget en vier adviesgesprekken van één uur verdeeld over één uur management, één uur marketing, één uur financiën en één uur juridische vragen.

EXTRA en NuZorg Uitzenden en Detacheren

De verkiezing, die dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd, zette de schijnwerpers op tien echte toptalenten in de flexbranche. Naast Heroyam bestond de top drie uit EXTRA – vertegenwoordigd door Max Claushuis, Oprichter – die de tweede plaats veroverde, en NuZorg Uitzenden en Detacheren – vertegenwoordigd door Youssra Ghribi, Directrice –  die als derde eindigde.

De verkiezing Starter van het Jaar is bedoeld om startende ondernemingen in de fexbranche de waardering te geven die ze verdienen en de ondersteuning te bieden in de zoektocht naar professionalisering.
De vakjury bestaat uit experts uit het vakgebied gespecialiseerd in de flexbranche, te weten Annabelle Hagoort van Acture, Jeroen Wijninga van RecruitNow en (de winnaar van de eerste editie van Starter van het Jaar 2021) Pieter Engels van Delistaff. Het prijzenpakket is ter beschikking gesteld door de organisatie van Starter van het Jaar: Anderz, artra, VRF Advocaten en Bureau Cicero.

Lees ook: Je eigen uitzendbureau starten? Lees deze 10 tips!

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer