Hobij verzorgt flexschil Banketgroep

0

Uitzendbureau Hobij voorziet De Banketgroep Tilburg de komende jaren van een flexibele arbeidsschil.

Hobij en De Banketgroep Tilburg zijn hiervoor een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Deze bestaat uit zowel regionale en lokale krachten als mensen uit andere EU-landen.

Extra arbeidscapaciteit
De Banketgroep is ontstaan door samenvoeging van drie vooraanstaande bedrijven in de banketwereld: Bakkersland Banket, Wafel Janssen en Van der Breggen. Door de groei heeft de Banketgroep Tilburg behoefte aan extra arbeidscapaciteit. Hiervoor is een overeenkomst gesloten met Hobij.

Flexmanager
Vanuit Hobij worden er continu zo’n zestig mensen ingezet bij De Banketgroep Tilburg. Werving gebeurt zowel in de regio Tilburg als buiten de landsgrenzen. Om De Banketgroep Tilburg optimaal te ontzorgen, gaat Hobij een kantoor inrichten in Tilburg. Dit wordt aangestuurd door Bodour Sehl-Lias, flexmanager bij Hobij. Bodour: ‘Ik heb er veel zin in om samen met de mensen van De Banketgroep Tilburg een succes te maken van deze nieuwe samenwerking.’

Uitzendbureau Hobij is onlangs officieel benoemd tot Great Place to Work.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer