Inhuurintermediairs richten brancheorganisatie Bovib op

0

Onafhankelijke intermediairs en brokers van flexibele arbeid hebben deze week Branche Organisatie Voor onafhankelijke Intermediairs en Brokers (Bovib) opgericht.

De intermediairs en brokers willen vanuit de Bovib de sector verder professionaliseren zodat het inhuren van inhuren van arbeid nog efficiënter en effectiever wordt voor opdrachtgevers. De 18 leden vertegenwoordigen een gezamenlijk economisch belang van circa 2 miljard euro.

Bonafide
Bovib-voorzitter en directeur van Staffing MS Rob de Laat ziet de flexibele schil op de arbeidsmarkt jaarlijks groeien, maar ook de behoefte van bedrijven en organisaties om inhuurprocessen beter in te richten. ‘Bovib-leden bewijzen dagelijks hun toegevoegde waarde bij het organiseren, inrichten en beheren van flex processen van organisaties. De 18 leden zijn onafhankelijk, transparant, bonafide en financieel betrouwbaar waardoor opdrachtgevers zekerheid krijgen en ze flexibel personeel efficiënt en effectief inhuren.’

Kwaliteitsnormering
Erwin van Hattem, penningmeester Bovib en directeur bij Harvey Nash is blij met het initiatief vanuit de markt: ‘Vanuit de Bovib werken we gezamenlijk aan een eigen kwaliteitsnormering en een onafhankelijke klachtenafhandeling. Door in zee te gaan met onze leden weten bedrijven dat ze de inhuur van flexibele arbeid goed organiseren.’

Bovib-leden
De 18 bij Bovib aangesloten onafhankelijke intermediairs en brokers zijn: Brainnet, Driessen HRM, Het Flexhuis, One Stop Sourcing, Fast Flex, De Poel, Jenrick, Harvey Nash, MK Partners, Between, Bergler Groep, TCP, The Compliancy Factory, IT-Staffing, B-Street, Staffing MS, Hays, Source. Het bestuur wordt gevormd door Rob de Laat, directeur van Staffing MS, als voorzitter, Erwin van Hattum, directeur bij Harvey Nash, als penningmeester en Robert Wils, manager QSE bij Source, als secretaris.

Bron: Bovib

 

Lees ook: Inefficiënte inhuur flexibel personeel kost 3 tot 5 miljard

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer