Jaap Buis volgt Peter Loef op bij SNCU

0

Per 1 september 2014 stopt Peter Loef als directeur van de Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten (SNCU). De taken van Peter Loef zullen met ingang van 8 september 2014 door Jaap Buis worden overgenomen.

Jaap Buis is afkomstig van woningcorporatie Aedes en was daarvoor onder meer werkzaam bij Twynstra Gudde.

Directiewisseling
De directiewisseling brengt geen wijziging met zich mee in het beleid en de te varen koers van de SNCU. ‘De organisatie staat op het punt om een nieuwe ontwikkelingsfase in te gaan waarin verdere verbetering van de effectiviteit centraal staat. Ook voor de nieuwe directeur zal dit het speerpunt zijn’, zo laat de organisatie in een persbericht weten.

Positionering SNCU
Onder de leiding van Peter Loef is de afgelopen 5 jaar gewerkt aan de profilering en positionering van de SNCU binnen de branche en daarbuiten. De belangrijkste mijlpalen waren de totstandkoming van een sterke publiek-private samenwerking en de wettelijke verankering van de gegevensuitwisseling tussen de Inspectie SZW en de SNCU.

Afscheid
Het bestuur, de werkorganisatie en ketenpartners zullen op 25 september a.s. officieel van Peter Loef afscheid nemen. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met zijn opvolger, Jaap Buis. Loef liet via Twitter op zijn laatste werkdag weten dat hij ‘met een goed gevoel terugkijkt’ op zijn werk als directeur bij SNCU. Loef pakt zijn bestaan als zelfstandige weer op. Onder de naam Peter Loef Advies biedt hij interim-management en consulting en training.


Lees ook: Goede resultaten tien jaar SNCU

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer