Jeroen Jansen voorzitter Examencommissie SEU

0

Jeroen Jansen (1963) is per 1 september 2014 aangesteld als voorzitter van de Examencommissie van de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU).

Hij volgt Ger Kuijt op, die in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is gestopt.

SEU examen Uitzendmedewerker
Jansen geeft leiding aan de examencommissie van de SEU die zorgt voor de inhoud en de kwaliteit van het SEU examen Uitzendmedewerker. Jansen heeft jarenlange operationele en managementervaring binnen de uitzendbranche. Vanuit zijn functie van hr manager heeft hij ervaring met het opleiden van uitzendmedewerkers en vestigingsmanagers, cao’s en sociale wet en regelgeving. De SEU is van mening met de benoeming van Jeroen Jansen een zeer geschikte kandidaat te hebben gevonden voor de functie van voorzitter Examencommissie.

De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) verzorgd het examineren van uitzendmedewerkers. Inmiddels hebben duizenden uitzendmedewerkers het SEU-diploma behaald.

Bron: Stichting Examens Uitzendbranche (SEU)

Lees ook: Slagingspercentage vernieuwde SEU Examen blijft hoog

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer