Jong Uitzendtalent: Fleur Hissink (27)

0

Functie: sinds augustus 2007 vestigingsmanager Haarlem
Organisatie: StarJob

Opleiding: HBO Officemanagement bij Schoevers
Werkervaring: officemanagement en in juli 2005 als intercedent bij StarJob begonnen

 

 1. Waarom de uitzendbranche?

Eigenlijk ben ik per toeval in de branche terechtgekomen. Ik was op zoek naar een nieuwe functie als officemanager en een vriendin had goede ervaringen met het werken via StarJob. Toen ik bij StarJob langs ging, vroegen ze me vrijwel meteen of ik intercedent wilde worden. Ik had daar nog nooit over nagedacht, maar het leek me echt een uitdaging. Inmiddels zou ik de uitzendbranche voor geen goud willen missen. De commercie afgewisseld met het vele contact met flexkrachten en opdrachtgevers vind ik geweldig. Het is enorm afwisselend.

2. Uitzendmanagementkwaliteiten?

In onze branche moet je goede gesprekken kunnen voeren. Door écht te luisteren én de juiste vragen te stellen, filter je informatie uit een gesprek die je nodig hebt om de perfecte match te maken. En dat is toch eigenlijk waar het in onze business om gaat; die ene perfecte match. Verder ben ik een groot voorstander van win-winsituaties. Daar heb je op de lange termijn allemaal het meeste baat bij.

3. Genietmomenten?

Een kandidaat die langskomt en met een grote glimlach vertelt hoe leuk haar nieuwe baan is.

4. Ergernissen?

Kandidaten die niet komen opdagen op afgesproken kennismakingsgesprekken. Zonde van je tijd en energie.

5. Beste managementadvies?

Mijn districtsmanager zegt altijd: ‘Ga gewoon kilometers maken en dan komt het vanzelf’. Daar heeft ze wat mij betreft helemaal gelijk in.

6. Op welke werkprestatie ben je trots?

StarJob-Haarlem bestaat al heel lang uit hetzelfde stabiele team. Daar ben ik reuze trots op. Vorig jaar hebben we met het hele team een StarTeam-desk opgericht. Onze StarTeamers (secretaressen in vaste dienst bij StarJob) kunnen bij deze desk terecht met al hun vragen. Het was een try-out die StarJob-Haarlem succesvol uitgevoerd heeft.  Een goede werkprestatie wat mij betreft!

7. Volgende carrièrestap?

Over een paar jaar zou ik wel de stap naar districtsmanager willen maken. De toekomst zal uitwijzen of dit ook werkelijk in het verschiet ligt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer