Labour Power Company (LPC) lijft ook platform My Flexwork in

0

Het snelgroeiende Labour Power Company (LPC) heeft opnieuw een overname gedaan. Het digitaal uitzendbureau My Flexwork is nu ook onderdeel van het consortium van flexbedrijven, dat meer acquisities aankondigt.

My Flexwork is een geautomatiseerd platform waarbij vraag en aanbod van flexwerk worden gematcht zonder tussenkomst van een recruiter. Met de integratie van My Flexwork, een volledig gedigitaliseerd recruitment platform, bundelt LPC zijn recruitmentkrachten en biedt internationale werkzoekenden een platform waar zij met  een inschrijving solliciteren bij de verschillende labels van de Labour Power Company. LPC biedt jaarlijks 50.000 vacatures aan voor werkzoekenden verspreid over de labels Goodmorning, HOBIJ, Job Invest en Kobus.

Digitalisering

Cor Konings, directeur bij LPC: “De integratie van My flexwork past in onze visie dat uitzendwerk sneller moet mee-evolueren in globale digitalisering. Wij willen onze werkzoekenden vinden en zeker ook binden aan onze labels. Met een centraal platform waar je als werkende straks al je vacatures, informatie, vragen en opleidingsbehoeften kunt bundelen voor verschillende uitzendbureaus bieden wij iets waar grote behoefte aan is op de Europese arbeidsmarkt.”
De komende maanden wordt gewerkt aan het verder door ontwikkelen van het platform zodat het  in maart  2022 tailormade kan worden uitgerold.
Oprichter van het platform Mari-Jon Keijlewer – van Herk blijft uiteraard betrokken als aandeelhouder en directeur bij het integreren van het platform: “Ik heb bijzonder veel zin om de Labour Power Company te ondersteunen in haar ambities op het gebied van verdere digitalisering. Vooral het gegeven dat wij dezelfde passie en idealen delen op het gebied van transparantie en binding van flexkrachten geeft mij het gevoel dat My Flexwork precies daar is beland waar zij het best tot haar recht gaat komen.”

Meer overnames

Labour Power Company (LPC) is een consortium van uitzendbedrijven dat snel aan het uitbreiden is. Afgelopen zomer werd HOBIJ onderdeel van LPC. LPC bestaat na de overname naast MY Flexwork uit Goodmorning, HOBIJ, Jobinvest en Kobus Personeel & Organisatie. Een zesde uitbreiding zit in de pijplijn en wordt naar verwachting in december 2021 afgerond. Een zevende overname staat gepland voor het eerste kwartaal van 2022. De verwachte omzet voor 2021 is circa € 250 miljoen en de ambitie is om door te groeien naar een omzet van € 500 miljoen.
LPC bemiddelt momenteel zo’n 10.000 werknemers en is onder andere actief in de sectoren Logistiek, Glastuinbouw, AGF, Voedingsmiddelenindustrie, productie en techniek.

Volgens de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021 behaalde de Labour Power Company in 2020 in Nederland een omzet van € 83,1 miljoen.

Lees ook: Overnames in de flexmarkt: ‘van nul naar volop dynamiek’

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer