Leerwerkprijs voor DIT Bouw en Techniek

0

DIT Bouw en Techniek in Eindhoven heeft de Stoof Leerwerkprijs 2013 gewonnen. Het scholingsfonds voor de uitzendbranche heeft de tweejaarlijkse prijs uitgereikt tijdens het congres ‘Creatief opleiden, hoe doe je dat?’.

DIT Bouw en Techniek heeft een geldprijs van 2500 euro ontvangen en de wisseltrofee gekregen voor haar specifieke, aanbodgerichte wijze van opleiden, waarbij de flexkracht wordt losgekoppeld van de commercie.

Naast DIT Bouw en Techniek, waren Bikeflex Zeist en Manpower Inhouse bij DSM Delft doorgedrongen tot de drie laatst genomineerden. Bikeflex kreeg vanwege het innovatieve karakter van de aanpak de aanmoedigingsprijs. Ook het concept van Manpower verdient volgens Stoof een speciale vermelding. Binnen het Manpower-project worden aspirant-werknemers opgeleid voor een nieuwe fabriek en een nieuwe functie, terwijl de fabriek nog niet in werking is. Een vakjury van werkgevers, vakbonden, kenniscentrum en opleiders hebben de ranking van de prijswinnaars bepaald.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer