Manpower boekt omzetgroei in tweede kwartaal

0

De ManpowerGroup heeft in het tweede kwartaal van dit jaar een omzet geboekt van $ 5,2 miljard. Dat is een omzetgroei van 3% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Na valutacorrectie (constant currency) zou de omzetgroei zelfs 6% zijn. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die de ManpowerGroup vandaag heeft bekendgemaakt.

De nettowinst kwam in het tweede kwartaal uit op $ 117 miljoen, een groei van 1,4% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Jonas Prising, ceo van ManpowerGroup, is tevreden over de resultaten van het afgelopen kwartaal. “De arbeidsmarkt blijft aantrekken in Europa en de rest van de wereld, wat een goede basis vormt voor de tweede helft van dit jaar.”

Bron: ManpowerGroup

In de komende editie van Flexmarkt die 8 september verschijnt staat een interview met Jonas Prising van ManpowerGroup. Nog geen abonnee?

Lees ook:

In de Flexmarkt Top-100 Omzetranglijst 2017 staat ManpowerGroup Nederland op een 3e plaats met een omzet in 2016 van 662 miljoen euro.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer