ManpowerGroup volledig eigenaar van PEAK-IT en iSense

0

ManpowerGroup is voor honderd procent eigenaar geworden van PEAK-IT en iSense, specialisten in IT-detachering, co- en outsourcing.

ManpowerGroup was sinds 2015 al mede-eigenaar van de IT-bedrijven, maar het meerderheidsbelang heeft plaatsgemaakt voor volledig eigenaarschap.

Ambitie IT-markt

ManpowerGroup geeft hiermee naar eigen zeggen ‘een verdere invulling aan de ambitie om antwoord te bieden op alle vraagstukken omtrent digitale transformatie en detachering, co- en outsourcing in de IT-markt’. José Brenninkmeijer, algemeen directeur bij ManpowerGroup Nederland zegt in een toelichting op de volledig overname: “Met deze combinatie van partnerships kunnen wij de mooiste oplossingen bieden als het gaat om de inzet van tijdelijk IT-personeel, co- en outsourcing en het beste advies geven over implementatietrajecten op het gebied van onder meer digitale transformaties en ERP trajecten. Ook nemen we de daadwerkelijke implementatie en het beheer hiervan op ons.”

Experis IT

PEAK-IT en iSense bemiddelen tussen IT-professionals en -opdrachtgevers. Verder bestaat de dienstverlening uit advisering en geheel en gedeeltelijke outsourcing van infrastructuur en applicaties. Beide partners maken samen met Experis Ciber deel uit van het label Experis IT. Experis Nederland richt zich naast IT op de sectoren Engineering en Finance.
Met een jaaromzet van ongeveer 170 miljoen euro, 350+ IT-klanten en meer dan 1.500 IT professionals werkzaam bij opdrachtgevers, is Experis IT één van de grootste IT-dienstverleners in Nederland. De afgelopen drie jaar lieten PEAK-IT en iSense beide een marge- en omzetgroei zien van meer dan 10%.

Brenninkmeijer: “De krachtige samenwerking binnen de verschillende labels zorgt ervoor dat we optimaal gebruik kunnen maken van ons uitgebreide netwerk van IT-professionals. Hierdoor verwachten we de eerdere groeicijfers ook dit jaar en in de toekomst vast te houden.”

Bron: ManpowerGroup

Lees ook:

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer