Michael Page ziet groei in tijdelijke plaatsingen

0

Michael Page, Europese marktleider in werving en selectie, heeft de bedrijfsresultaten over het derde kwartaal bekendgemaakt.

De brutowinst groeide in het derde kwartaal met 37 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2009 en kwam uit op £112, 7 miljoen. Ten opzichte van het tweede kwartaal in 2010 bedroeg de stijging 0,9 procent.

De winststijging werd vooral gedreven door een verbetering bij permanente plaatsingen. Daarnaast is voor het eerst dit jaar een groei in tijdelijke plaatsingen gerealiseerd. Zowel ten opzichte van het tweede kwartaal dit jaar, als ten opzichte van het derde kwartaal in 2009, was de groei in tijdelijke plaatsingen 5,5 procent.

Het personeelsbestand van Michael Page was op 30 september 2010 van 4193, een stijging van 333 (8,6 procent) ten opzichte van 30 juni 2010.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer