Moederbedrijf Harvey Nash neemt Het Flexhuis over

0

Alweer een grote overname in de Nederlandse MSP- en brokermarkt. Nash Squared, het moederbedrijf van Harvey Nash, neemt Het Flexhuis over.  

Het Flexhuis gaat onder de eigen naam verder en zal ‘dicht bij het merk Harvey Nash opereren’, zo meldt het persbericht.

Het Flexhuis is een Managed Service Providor (MSP) gespecialiseerd in de (semi) publieke sector met specialisatie zorg en gemeenten. Als MSP verzorgen zij het volledige recruitmentproces, van planning en het anticiperen op inhuurbehoeften tot en met het werving- en selectieproces en tevens de onboarding van kandidaten en het ondersteunen van professionals.
Frederieke Schmidt Crans, managing director van Het Flexhuis: “We kijken er enorm naar uit om deel uit te maken van Nash Squared. Tien jaar geleden is Het Flexhuis opgericht met als missie een world-class MSP organisatie te creëren met fantastische mensen en goede processen. In dit succesverhaal zien we het onderdeel worden van Nash Squared als een nieuw hoofdstuk.”

Ook bij intermediair en broker Harvey Nash heerst grote tevredenheid over de overname. Occo Lijding, managing director Harvey Nash Nederland: “Dit is een mooie stap in de manier waarop we onze klanten nog beter kunnen helpen en ondersteunen op het gebied van talent en technologie.”

Nash Squared is leverancier van talent- en technologieoplossingen wereldwijd. Bev White, CEO Nash Squared, verwelkomt Het Flexhuis graag in de Nash Squared familie. “Het is onze visie om onze klanten te helpen om op elke mogelijke manier toegang te krijgen tot talent en technologie. Het leveren van hoge kwalitatieve MSP-dienstverlening is een belangrijke nieuwe stap voor ons. Het Flexhuis neemt veel ervaring en expertise mee en ik ben enorm enthousiast over het potentieel.”

Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

Harvey Nash is qua omzet de op twee na grootste speler op de Nederlandse MSP/brokermarkt. Harvey Nash behaalde in Nederland vorig jaar een omzet van € 479 miljoen, waarmee het de 10e positie inneemt op de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100.
Het Flexhuis is qua omzet (2021: € 61,5 miljoen) een kleinere speler, maar dat betekende wel een omzetgroei van 24%.

Lees ook: De stormachtige consolidatie van de MSP-markt

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer