Detacheerder Techbrains biedt gratis opleiding met baangarantie

0

De nieuwe detacheerder Techbrains levert technisch geschoolde medewerkers voor middenkaderfuncties in productie en logistiek. Bijzonder is dat Techbrains deze mensen helemaal zelf opleidt.

Techbrains biedt gratis opleiding met baangarantie voor technische functies productie en logistiek. Zij richt zich hierbij op gemotiveerde kandidaten die een (om)scholingstraject willen ondergaan. Zij dienen minimaal de Nederlandse of Engelse taal te beheersen. Alle kandidaten worden door Techbrains zelf opgeleid.

Inspelen op de markt

Techbrains is onderdeel van Crown Uitzendgroep in Veghel. Directeur Theo Quaijtaal: “Als specialist in productie en logistiek hebben we geconstateerd dat techniek voortdurend in ontwikkeling is en technologische oplossingen elkaar snel opvolgen. Om hier optimaal rendement uit te halen, is de juiste aansturing en onderhoud cruciaal voor deze processen. Daarmee is ook kwalitatief, technisch personeel een must. Deze zijn momenteel helaas niet ruim beschikbaar in de markt. Techbrains biedt uitkomst en levert geschoolde medewerkers voor dit soort technische functies binnen productie en logistiek.”

Investeren in kandidaten

De kandidaten worden dus door Techbrains zelf opgeleid. Daarnaast gaat Techbrains ook verder dan alleen het samenbrengen van vraag en aanbod. De detacheringsgroep investeert in kandidaten, door – naast een kwalitatieve opleiding – ook administratieve zaken en indien nodig huisvesting te verzorgen. Voor kandidaten biedt Techbrains niet alleen een kwalitatieve technische opleiding, maar ook baangarantie.

Opdrachtgevers ontzorgen

Voor opdrachtgevers betekent werken met Techbrains dat productieprocessen of logistieke operaties optimaal draaien, waarbij de ingehuurde mensen het verschil maken en Techbrains optreedt als partner die ontzorgt, flexibel is en snel kan schakelen waar nodig. Om potentiële kandidaten aan te spreken heeft Techbrains deze wervingsvideo gemaakt.

Lees ookRaaak-campagne: opleiding tot operator met baangarantie


Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer