Noortje Hendrikx nieuwe directeur Dag1

0

Op 3 augustus jl. is Noortje Hendrikx aangesteld als algemeen directeur van Dag1. Zij neemt het stokje over van Ingrid de Graaf en Maartje Daamen die het recruitmentbureau in 2012 hebben opgericht.

Hendrikx heeft diverse HR- en commerciële managementrollen bekleed. Zij kan bogen op 13 jaar ervaring bij Tentoo (onderdeel Brisker Group), als Head of HR en als Manager HR & TentooHR, en bijna twee jaar ervaring als commercieel directeur voor diverse dienstverleningen als HR, payrolling, uitzenden en zzp-diensten.

Dag1 is een recruitmentbureau, gespecialiseerd op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie, recruitment proces outsourcing, payroll en HR diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.
De wens en ambitie van Ingrid de Graaf en Maartje Daamen is om Dag1 op dezelfde koers door te laten groeien. Aan Noortje Hendrikx de taak het recruitmentbedrijf de opgebouwde marktpositie van Dag1 landelijke uit te bouwen. De Graaf en Daamen blijven betrokken bij Dag1 als aandeelhouder.

Dag1 profileert zichzelf al een recruitmentbureau met een zeer persoonlijke benadering. Lees ook: Logistic Force en Dag1: voorbeelden van marketing in flex

Begin 2020 zijn de oprichters op zoek gegaan naar iemand die in hun voetsporen kon treden. De compagnons zullen vanaf nu hun eigen koers gaan volgens. Daamen heeft de wens om lange zeiltochten maken. De Graaf wil graag een nieuwe onderneming starten en opbouwen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer