Omzet PSC blijft groeien

0

PSC | platform voor intermediairs heeft het 1e kwartaal 2016 afgesloten met een groei van 30% naar een omzet van € 15.5 miljoen (ten opzichte van kwartaal 1 2015).

De omzet van PSC groeit naar eigen zeggen door nieuwe klanten en doordat intermediairs die reeds gebruik maken van het PSC platform veel harder groeien dan de markt.

Backoffice
PSC, die haar exclusieve focus heeft op intermediairs, is sinds eind 2008 actief in de markt en behartigt backoffice belangen van honderden intermediairs. PSC streeft naar autonome groei. Begin 2016 is PSC begonnen met de uitrol van HelloFlex, sourcing software voor haar intermediairs.


Sterke omzetgroei

PSC | Platform voor intermediairs maakt al jaren een sterke omzetgroei door. Het bedrijf heeft in 2015 een omzet van 59 miljoen euro behaald. In 2014 behaalde het bedrijf een omzet van 40 miljoen euro, in 2013 was dat 22 miljoen euro en in 2012 nog 10 miljoen euro. Ook dit jaar verwacht PSC een groei die significant hoger is dan de markt.

In de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 die in juni wordt gepubliceerd zal PSC | Platform voor intermediairs ook zijn opgenomen.

Bron: PSC

 

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer