Omzetstijging Vebego in 2014

0

Vebego heeft in 2014 een gemanagede jaaromzet behaald van € 1.062 miljoen, een groei van 2,7%.

In de gemanagede omzet worden de inkomsten van de joint ventures volledig meegeteld. In 2014 hebben in totaal 154 bedrijven een gezamenlijke omzet behaald van € 1.062 miljoen. Het gemanaged netto omzetresultaat bleef gelijk op € 28,0 miljoen.

De geconsolideerde omzet, de omzet van alle bedrijven waar Vebego overwegende zeggenschap heeft, bedraagt € 754 miljoen. Het geconsolideerde netto omzetresultaat steeg naar € 19,1 miljoen.

Nederlandse uitzendactiviteiten
In een toelichting op de omzetcijfers laat Vebego weten dat de meer gespecialiseerde schoonmaakbedrijven degelijke cijfers laten zien in een verder krimpende markt. In de sector Zorg laat ook Hago Zorg mooie groeicijfers zien. Alpheios Nederland heeft nog steeds te maken met een combinatie van de stagnerende schoonmaakmarkt en de bezuinigingen in de zorg.
De Nederlandse uitzendactiviteiten hebben zich in 2014 goed hersteld ten opzichte van de voorgaande jaren. Dit was deels te danken aan de algemene groei van de uitzendmarkt in Nederland, maar vooral het gevolg van aanpassingen in de organisatie van Tence.


Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, personeelsdiensten, publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim 100 bedrijven, en 40.000 medewerkers, maken onderdeel uit van Vebego: zoals Hago, Tence Inzetbureau, Vebego Services, Alpheios, Assist en Care. Daarnaast heeft Vebego een groot aantal samenwerkingsverbanden en joint ventures.
In 2014 is definitief afscheid genomen van de activiteiten in Frankrijk. Vebego concentreert zich op Nederland, Zwitserland en België. Daarnaast verkent het bedrijf groeimogelijkheden in Duitsland.


Bron: Vebego


Noot van de redactie: Uit de Flexmarkt Omzetranglijst, die op 29 mei in Flexmarkt zal worden gepubliceerd, blijkt dat Vebego Personeelsdiensten in 2014 een omzet heeft behaald van € 166,7 miljoen euro. Dat is een omzetgroei van 9% ten opzichte van 2013.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer