Overname UitzendKrachtig en de Nederlandse Payroll Maatschappij

0

Ardilla BV, de moedermaatschappij van onder meer Toppers Professionals, neemt per 1 januari 2016 de activiteiten over van UitzendKrachtig en de Nederlandse Payroll Maatschappij, beiden gevestigd in Driebergen-Rijsenburg.

‘De activiteiten van UitzendKrachtig passen perfect in onze portfolio’; aldus Teun ten Have (31) directeur en eigenaar van Toppers en FreeJobz. “Toppers Professionals heeft haar thuisbasis in Doetinchem en FreeJobz in Amsterdam. UitzendKrachtig bedient de regio rond Utrecht. Met de overname van UitzendKrachtig bedienen we daardoor geheel Midden-Nederland”.

FreeJobz (opgericht in 2000) is het Amsterdams uitzendbureau en levert medewerkers voor evenementen, promotieteams, horeca maar ook voor grote feesten.

Toppers Professionals (opgericht in 2003) is een full-service projectbureau dat bedrijven en organisaties 24/7 ondersteunt tijdens events, horeca, levert enquêteurs, promotieteams en chauffeursdiensten.

UitzendKrachtig (opgericht in 2010) is een uitzendbureau voor de horeca. Toppers Professionals en Freejobz werken al volledig digitaal, de bedoeling is dat UitzendKrachtig ook volledig digitaal gaat worden. ‘Dit levert, naast snelheid en bereikbaarheid (24/7), het voordeel opdrachtgevers dat zij volledig overzicht houden over hun opdrachten en de ingezette medewerkers.

Een nieuwe activiteit is het faciliteren van payrolling, wat door de overname van de Nederlandse Payroll Maatschappij mogelijk wordt.

Bron: Toppers Professionals

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer