Poolse ster komt over voor jubileum OTTO

1

De internationale arbeidsbemiddelaar OTTO Work Force viert dit jaar haar 10-jarig jubileum.

Op 22 mei zal er voor de medewerkers een jubileumfeest gegeven worden op Airport Weeze (in Duitsland, vlak over de grens bij Nijmegen). Op dit feest zal de Poolse zangeres Doda optreden. Doda heeft veel nationale en international prijzen gewonnen, zoals de Award voor Beste Poolse Artiest op de MTV Europe Music Awards.

Directievoorzitter Frank van Gool van OTTO geeft aan met de keuze voor Doda een groot publiek te willen aanspreken. “Het concert van Doda zal niet alleen de Poolse gemeenschap aanspreken, maar ook muziekliefhebbers uit Nederland en Duitsland. Op deze manier kunnen we ons 10-jarig jubileum groots vieren”.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. janssen herman op

    geachte otto
    graag wilde ik me aanmelden met de uitnodiging die ik van u heb toegestuurt gekregen maar helaas kan ik nergens een rubriek vinden waar ik mij in kan loggen voor mijnuitnodeging die ik van u heb verkregen.
    kunt u mij nadere informatie versturen zo dat ik me als nog met mijn inlogcode kan aanmelden voor het optreden van doda

    m.v.g. h.j.m jnssen

Reageer