Pro Industry neemt Wolfram Chain over

0

Pro Industry is de nieuwe eigenaar van Wolfram Chain. Dit past in de ambitie van Pro Industrie om haar aandeel in de markt nog verder te vergroten. Het plan is om het aantal vestigingen van Wolfram Chain uit te breiden, ook in België.

Pro Industry en Wolfram Chain blijven beide als aparte labels opereren in hun eigen nichemarkt.

Wolfram Chain is als intermediair actief in de transport en logistiek. Wolfram Chain is opgericht door Pablo Pavone, voormalig key accountmanager bij Pro Industry. Pablo Pavone en Karel Aalders dragen het eigenaarschap van Wolfram Chain nu dus over over aan Pro Industry.

Uitbreiden vestigingen

Met Wolfram Chain krijgt Pro Industry een uitzendorganisatie in handen die sinds de oprichting in 2017 snel groeit. Dankzij de overname kan Wolfram Chain naar eigen zeggen verder investeren in digitalisering, IT en nieuwe vestigingen. Naast uitbreiding van het huidige aantal vestigingen van Wolfram Chain, van 10 naar 15 tot 20 in Nederland, wordt ook een plan uitgerold om met Wolfram Chain toe te treden tot de Belgische markt.

Ambitieus omzetdoel

Henkjan Geerlings, CEO bij Pro Industry, over de overname: “Onze ambitie is om te groeien en tegelijkertijd te excelleren als specialist in de flexmarkt. Met Wolfram Chain voegen wij een ijzersterk label toe dat past bij deze ambitie.”
Pro Industry is een gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar in de proces- en maakindustrie. Pro Industry is opgericht in 2002, heeft haar hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel en heeft 21 vestigingen in Nederland en drie in België. Pro Industry, met een omzet van € 82,2 miljoen in 2021 de nummer 43 in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100, is ambitieus. Sinds de komst van investeerder Avedon, streeft het bedrijf naar een omzet van € 170 miljoen omzet in 2025.

Lees ook: Pro Industry wil met nieuwe investeerder heel hard groeien

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer