Redmore neemt Belgische Vialegis over

0

Vialegis, actief in België, Luxemburg en Duitsland op het gebied van rekrutering van juristen en legal interim management, wordt onderdeel van de Redmore Group.

Het in 2003 in België gestarte Vialegis heeft ook een vestiging in Spanje en heeft de ambitie de beste ‘legal staffing provider’ te worden in continentaal Europa. Vialegis behoort evenals Redmore tot House of HR (HOHR).

Edwin van den Elst, CEO Redmore: “We zien ook in Nederland een toenemende vraag naar de inzet van legal en compliance. Zowel bij de overheid als bij het bedrijfsleven. Gezien de ambitie van Redmore en HOHR op deze groeimarkt zijn de krachten en ervaring nu in eigen huis gebundeld en zien we kansen op de Nederlandse markt. Het is een welkome aanvulling op ons pakket van dienstverlening. ”

Redmore Group bestaat uit ruim 1.800 jonge specialisten en is een bundeling van de labels ITDS, Profource, Talent&Pro en Triple A. Redmore is onderdeel van House of HR (HOHR).

HOHR behaalde in 2020 een omzet van € 620 miljoen, een omzetgroei van 8% (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021.)

Lees ook:

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer