Steven Raaijmakers nieuwe directeur Talent&Pro

0

Steven Raaijmakers is per 1 september algemeen directeur van financieel detacheerder Talent&Pro. Hij vervangt topman Edwin van den Elst, die zich gaat focussen op zijn rol als CEO van moederbedrijf Redmore.

Wijzigingen directie Talent&Pro

Steven Raaijmakers heeft ruim 27 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, waarvan 7 jaar bij Talent&Pro. Hier was hij als directielid al verantwoordelijk voor de verzekeringstak. De directie blijft verder bestaan uit Juliëtte Piree (financieel directeur), Ronald Hensen (commercieel directeur) en Eric van Diest (operationeel directeur).

Talent&Pro is met ruim 1.000 consultants actief binnen de financiële dienstverlening. Als algemeen directeur wil Raaijmakers voortbouwen op het stevige fundament dat de detacheringsspecialist de afgelopen jaren heeft opgebouwd. “We hebben samen met onze opdrachtgevers en medewerkers mooie stappen gezet. Dat heeft geresulteerd in een trouw klantenbestand van meer dan honderd opdrachtgevers en preferred supplierships bij alle grote financiële instellingen.”

Uitdagingen en kansen

Er is volgens Raaijmakers veel vraag naar de diensten van Talent&Pro. Dat biedt kansen én uitdagingen: “Als we aan die vraag willen blijven voldoen zullen we nog meer moeten investeren in de werving en ontwikkeling van talent. Daarnaast biedt de samenwerking met onze Redmore-zusters Triple A – Risk Finance, Profource en ITDS volop kansen om expertise te bundelen. Zodat we onze opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening in de toekomst steeds meer slimme oplossingen kunnen bieden als het gaat om detachering, consulting en projecten.”

Edwin van den Elst blijft bij Redmore

Edwin van den Elst gaat zich per 1 september volledig focussen op zijn werkzaamheden als CEO van Redmore en zal in die hoedanigheid samen blijven werken met zijn opvolger bij Talent&Pro.

Over Talent&Pro

Talent&Pro is binnen Nederland een van de grotere spelers op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is sinds 1999 actief in het bank- en verzekeringswezen, de pensioen- en levenbranche en het actuariaat. De consultants werken verdeeld over 5 gespecialiseerde business units: Bancair; Pensioen & Leven; Schade, Zorg & Inkomen; Match&More (Rabobank) en Compliance, Risk & Legal. Met het label House of Bèta ontwikkelt Talent&Pro ook data- en IT-professionals voor de markt. Binnen al deze sectoren zijn ruim 1000 consultants actief in zowel operationele als strategische functies.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer