REFQ: referentie-onderzoek bij kandidaten

0

Vandaag gaat REFQ van start. Het bureau is gespecialiseerd in het uitvoeren van objectieve en kwalitatieve referentie-onderzoeken bij kandidaten voor te vervullen vacatures.

REFQ is opgericht op verzoek van werkgevers die steeds vaker werven via social media en zogeheten referral programs. REFQ heeft hiervoor aanvullend kwalitatief referentie-onderzoek om het risico van aanstellingsfouten te verkleinen en de kans op een goede match te vergroten. REFQ werkt in opdracht van grote ondernemingen en MKB-bedrijven bij de aanstelling van vaste en interim functies.

Directeur REFQ
Edwin Stuart is benoemd tot directeur van REFQ. Hiervoor was Stuart sinds 2011 werkzaam als manager Staf en Marketing van de SDB Groep, een organisatie die zorgondernemingen ondersteunt met advies, detachering en innovatieve ICT-producten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer