Samenwerking Brisker en RecruitNow

0

HR-dienstverlener Brisker Group en RecruitNow, specialist in recruitmentsoftware, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Doel is om de uitzendondernemer een gezamenlijke back- en frontoffice dienstverlening te kunnen bieden.

Brisker Group, dat bestaat uit Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo, is specialist in backofficedienstverlening en al jaren een grote speler op de Nederlandse backoffice-, uitzend-, freelance- en payrollmarkt. Timo Rijsdijk, Business Unit Directeur Pay for People, over de nieuwe samenwerking. “Samen met RecruitNow maken we het voor onze klanten mogelijk om de voor- en achterkant samen te brengen in één omgeving waar alle informatie gekoppeld is. In tijden van krapte een absolute noodzaak voor elke uitzendondernemer.”

Tijdsbesparing recruiters en intercedenten

Want de druk op online werving zal komende jaren toenemen. Bij online werving is het belangrijk dat een uitzendondernemer de juiste kandidaten target en deze verleidt met slimme campagnes via de eigen website. “Een koppeling tussen de systemen van Brisker en RecruitNow biedt klanten van Brisker een efficiënter, digitaal en transparant sollicitatieproces, dat ook nog eens slimmer matcht. Daarvoor gebruiken we Cockpit: ons Applicant Tracking System (ATS) dat speciaal is ontwikkeld voor en door de staffingbranche”, licht André Polderman, CEO van RecruitNow, toe. “Met de samenwerking besparen we intercedenten en recruiters veel tijd”, vult Rijsdijk aan, “uit ervaring weten wij dat een ATS een beter werkproces oplevert en zo direct en indirect leidt tot een besparing in tijd, geld en kwaliteit.”

Lees ook: Werkis: ‘Persoonlijk contact en een goed ATS is onze gouden combinatie’

Digitale Transformatie

Rijsdijk: “Wil je als uitzendondernemer toekomstbestendig zijn, dan moet je willen veranderen en de zogeheten Digitale Transformatie omarmen. Alle veranderingen die nog op stapel staan en ook die waar we nu nog geen weet van hebben, zijn sneller en eenvoudiger te adapteren als je processen al goed gedigitaliseerd en geïntegreerd zijn. Samen met RecruitNow zorgen wij dat intermediairs online, digitaal en compliant zijn én dat zij middels updates automatisch meebewegen met de laatste innovaties. Het doel van Brisker Group is om de arbeidsmarkt beter te laten functioneren. De samenwerking met RecruitNow is hier een mooi voorbeeld van.”

Lees ook‘Brisker is geen payrollbedrijf (meer)’

 

Met Flexmarkt pro heb je exclusief toegang tot:
✅ verdiepende en analyserende artikelen
✅ de verzuim- en transitietool
✅ handige voorbeelddocumenten, zoals de oproep – en vaststellingsovereenkomst
✅ antwoord op tientallen juridische flexvragen
✅ Flexmarkt magazine: het laatste nummer en archief
Waar nodig is deze informatie juridisch getoetst door onze arbeidsrechtadvocaten.

Abonneer je hier op Flexmarkt Pro (nu eerste maand 1 euro)

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer