TjobsRecruit breidt uit, ook in Nederland

0

TjobsRecruit, de internationale online marktplaats voor ‘blue-collar personeels- en recruitment’, gaat haar activiteiten in Europa uitbreiden.

Tjobs kan die investeringen doen dankzij een kapitaalinjectie van miljoenen euro’s door twee investeerders (Earlybird en iEurope). 

Tjobs maakt gebruik van de schaalgrootte de online marktplaats biedt. De ’talent pool’ bestaat uit meer dan 100.000 kandidaten en er kan worden geput uit een netwerk van meer dan 700 uitzendbureaus. Op die manier kan Tjobs opdrachtgevers grote aantallen arbeidskrachten op korte termijn garanderen.

Recruitment platform
Het nieuwe investeringsfonds zal Tjobs helpen om de sales-teams in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Groot Brittannie uit te breiden. Tjobs is ook van plan om hun recruitment platform (nu operationeel als www.tjobs.ro en www.tjobs.hu) in andere Centraal en Oost Europese landen te lanceren. Via deze vacaturesite komen veel Roemeense en Hongaarse werkzoekenden aan banen in het buitenland.

Arbeidsplaatsen voor Roemenen
Volgens Tjobs staat Nederland op de 12de plaats in Europa  als het gaat om beschikbare arbeidsplaatsen voor Roemeense arbeiders tussen 2010 en 2014; er waren in deze periode 8.370 beschikbare ‘cross-border’ arbeidsplaatsen in Nederland en 45.158 sollicitaties op deze vacatures waren van 33.094 Roemeense kandidaten.

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer