Weer flinke groei Payper

0

De omzet van Payper is in het derde kwartaal met 61,7% gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en bedroeg € 15,2 miljoen.

De totale omzet over Q1 tot en met Q3 komt hiermee uit op € 42,4 miljoen en ligt 79% hoger ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Payper HRM breidt de Raad van Advies (RvA) uit met Peter Hulsbos en Siemon van den Berg. Hulsbos was van 2000 tot 2009 managing director van Tempo-Team Group en aansluitend, tot oktober 2014, bij detacheerder Yacht. Van den Berg is ict-ondernemer en ceo van The Datacenter Group.
‘Payper heeft eerder de ambitie uitgesproken om mee te spelen in de top van de markt die flexibilisering van de arbeidsmarkt faciliteert. Verdere professionalisering is hierbij een must. Dat is voor Payper een belangrijke reden geweest om een Raad van Advies in te richten en deze verder uit te breiden’, zo licht financieel directeur Eric Snoeren toe.

Bron: Payper

Noot van de redactie: Payper behaalde in 2014 een omzet van 35 miljoen euro en bezet daarmee de 39e plaats op de Omzetranglijst 2014.


Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer