WePayPeople 15e in Deloitte Technology Fast50

0

WePayPeople is uitgekomen op de vijftiende plek op de Deloitte Technology Fast50 Award 2015.

Onlangs werd al bekend dat WePayPeople genomineerd was voor deze prestigieuze award. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

Omzetgroei
De hoge notering van WePayPeople werd behaald met een omzetgroei van 698% over de afgelopen vier jaar (2011-2014). Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople in de bovenste helft eindigt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie.

WePayPeople groeit al sinds de start van het bedrijf in 2008 in hoog tempo. Naast deze derde verkiezing in de Deloitte Technology Fast50 won WePayPeople ook al vier keer een FD Gouden Gazellen.

Backoffice dienstverlening
WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. ‘We groeien vooral in het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Die ontdekken dat ze sneller kunnen groeien als de focus op de voorkant kunnen houden omdat de backoffice door ons wordt gedaan. Onze unieke automatisering maakt dat ook mogelijk.’


Bron: WePayPeople


Lees ook: WePayPeople verdubbelt omzet

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer