Wie wat waar? Berichten uit de flexbranche

0

Een overzicht van recente baanwisselingen in de flexbranche.

CEO Youvia Raymond van Eck kondigt vertrek aan

Raymond van Eck, CEO bij Youvia (voorheen DTG en bekend van de Gouden Gids en De Telefoongids), maakt vandaag bekend te stoppen bij Youvia. Na een dienstverband van drieënhalf jaar slaat hij vanaf 1 september 2023 een nieuwe weg in en focust zich op het vervolgen van zijn carrière buiten Youvia. Zijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden worden overgedragen aan Jon Martinsen, CEO bij FCR Media Group.

Luuk van Sluisveld algemeen directeur Stone

Luuk van Sluisveld is per 1 juli 2023 de nieuwe algemeen directeur van interim en detacheringsbedrijf Stone. Samen met financieel directeur Miranda van der Panne, vormt Van Sluisveld het dagelijkse bestuur van de organisatie. Mede-aandeelhouder Edwin Ibrisimovic complementeert de directie als commercieel eindverantwoordelijke.

Peter Caljé (l) en Luuk van Sluisveld (r)

Van Sluisveld heeft zich de afgelopen vijf jaar binnen het bedrijf ontwikkeld van business manager tot operationeel directeur in 2021 en zet nu de volgende stap in zijn carrière. Peter Caljé geeft na bijna tien jaar als algemeen directeur het stokje door aan Van Sluisveld. Sinds de oprichting in 2013 heeft Caljé een sterke groei van het bedrijf bewerkstelligd.

Volgens Caljé heeft Van Sluisveld sinds zijn aantreden een belangrijke rol gespeeld in de aansturing van de organisatie.  “Met zijn 32 jaar vertegenwoordigt hij de scherpte en dynamiek die nodig zijn om de volgende stappen met STONE te zetten.” Met het vooruitschuiven van Van Sluisveld als Algemeen Directeur, vormt Caljé samen met Alfons Pietersen de holdingdirectie. Zij zullen een actieve en ondersteunende rol vervullen, met als focus het begeleiden van de organisatie naar verdere groei en succes.

Marjolein Slappendel nieuwe CFO HeadFirst Group

HeadFirst Group heeft Marjolein Slappendel benoemd tot haar nieuwe CFO. Marjolein neemt de rol over van Jan-Pieter van Vreeswijk, die zich vanuit zijn nieuwe rol als finance & integration director gaat richten op de internationaliserings- en M&A-strategie van HeadFirst Group. Slappendel neemt de regie over de financiële activiteiten van de groep. Marjolein Slappendel werkte hiervoor bij onder Merrill Lynch, ING, Action en meest recent als CFO van Temper.

Remco Vlemmix (ex McKinsey) COO Staffyou

Staffyou, een Nederlands datagedreven online bemiddelingsplatform, heeft Remco Vlemmix aangesteld als Chief Operating Officer (COO). Hiermee haalt het bedrijf ruim 26 jaar aan expertise in operations en digitale transformaties en bedrijfsstrategieën in huis. Vlemmix werkte eerder bij McKinsey. De afgelopen drie jaar was hij COO bij Fourthline, een scale-ups op het gebied van Know Your Customer (KYC) software.

In zijn functie als COO zal Vlemmix samen met CEO Pavle Beslic als directie sturing geven aan het bedrijf om de groeiambities te realiseren. De focus voor de komende jaren ligt op vergroten van sales, optimaliseren van technologie en het versterken van de interne- en externe operations en het team. Daarmee maakt het bedrijf zich klaar voor groei en verdere internationale expansie. Om deze doelen te realiseren wordt op korte termijn een nieuwe financieringsronde gestart.

Robert van Gasteren Eerste Kamerlid voor BBB

Robert M.J. van Gasteren is geïnstalleerd als Eerste Kamerlid voor de BBB. De oud HR-manager en oud-directeur van StaffingMS gaat zich onder meer bezighouden met de portefeuille arbeidsmarkt.

Gerlof Roubos neemt zzp-portefeuille ABU waar

Gerlof Roubos gaat de portefeuille I-ZO en zzp van Josien van Bred waarnemen. Gerlof zal zich naast het zzp-dossier richten op de ontwikkeling van het zzp-keurmerk en de integratie van I-ZO met de ABU.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer