Subsidieaanvraag praktijkleren voortaan via rvo.nl

0

Er is een nieuwe overheidswebsite voor ondernemers: rvo.nl. Ook voor de nieuwe Subsidieregeling praktijkleren – die interessant is voor uitzendsector – kunnen flexondernemers hier terecht.

De nieuwe website voor ondernemers Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is sinds begin januari live. Dit is een direct gevolg van de samenvoeging van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Subsidieregeling praktijkleren
Voor subsidies en regelingen kunnen ondernemers terecht op deze nieuwe site. Ook aanvragen van de Subsidieregeling praktijkleren kunnen (uitzend)ondernemers indienen via rvo.nl. Sinds 1 januari kunnen ook uitzendondernemers namelijk gebruik maken van de Subsidieregeling praktijkleren. Deze regeling – die de afdrachtvermindering onderwijs vervangt –  is bedoeld om werkgevers te stimuleren praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. De subsidie is een tegemoetkoming voor een werkgever in de kosten die hij maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer