Zzp’ers vinden betalingstermijn bemiddelaar belangrijk

0

Zzp’ers vinden transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten het belangrijkst als zij via een bemiddelaar een opdracht doen.

Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder meer dan 8.200 zzp’ers.

Eenmalige fee per match
Zzp’ers vinden de marge, ervaringen van andere zzp’ers en de namen van opdrachtgevers doorslaggevend als ze voor de eerste keer op de website van een bemiddelaar terechtkomen. 70 % van de zzp’ers die het afgelopen jaar op een

opdracht van een bemiddelaar heeft gereageerd, heeft ook daadwerkelijk één of meerdere opdrachten binnengehaald. Een eenmalige fee per match is het meest acceptabele verdienmodel volgens zzp’ers.

Zzp-bemiddelaar van het Jaar
Mekano Industrial uit Boxtel is verkozen tot beste bemiddelaar in de ‘Zzp-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer. ‘De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. Van de bijna een miljoen zzp’ers scoort 80 % weleens opdrachten via een bemiddelaar’,  aldus initiatiefnemer Jeroen Sakkers.

Lees ook: Ondernemerschap vrije keus voor meeste zzp’ers

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer