Adecco nummer 1 in outplacement

1

Hoewel Adecco de uitzendmarkt in Europa nog ‘uitdagend’ noemde, is de Zwitserse uitzender wereldwijd marktleider in outplacement geworden.

Dat blijkt uit berichtgeving van Recruitment Matters.

Adecco’s outplacement merk Lee Hecht Harrison doet het vooral erg goed. Het zette vorig jaar 236 miljoen euro om, rivaal Right Management van de Amerikaanse Manpower haalde een omzet van 233 miljoen euro.

Vorig jaar september werd Lee Hecht Harrison samengevoegd met het door Adecco overgenomen Drake Beam Morin Inc. Met de overname zegt Adecco nu wereldwijd de leiding te hebben genomen op het gebied van diensten op het gebied van talentontwikkeling en carrièreswitches.

Volgens Recruitment Matters is de crisis Lee Hecht Harrison en Right Management een ramp geweest. Een jaar lang groeide de vraag naar ontslagtrajecten maar toen dat jaar voorbij was, eind 2009, krompen de outplacementoperaties mee.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. jan joost galema op

    Dit is toch geen bron voor een bericht op Flexmarkt? Het halfbakken onderzoekswerk van Marc Drees wordt nu buiten RM ook nog aangehaald, moet niet gekker worden…

Reageer