Alice Wopereis (Olympia) wint € 2.500 met populairste podcast

0

In de reeks ‘Recruitment: helden van de perfecte match’ – is het inspirerende verhaal van Alice Wopereis (Olympia Uitzendbureau) door de luisteraars als meest favoriete podcast gekozen. Op het kantoor van RecruitNow kreeg zij daarom deze week een cheque uitgereikt van € 2.500,- om te besteden aan haar zelf gekozen goede doel.

in de podcast ‘Recruitment: helden van de perfecte match’ gaat Wim Davidse, hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, in gesprek gaat met de ware helden van de flexbranche: de intercedent of recruiter.
In de eerste serie van de podcastreeks vertellen zeven ‘helden van de recruitment’ over hun vak. Mooie verhalen over hun motivatie, uitdagingen en creatieve aanpak in de praktijk. Het zijn inspirerende voorbeelden voor iedereen die als intercedent of recruiter werkt.

Na een online poll op Flexmarkt.nl is de podcast met Alice Wopereis als meeste favoriete uit de bus gekomen; zij kreeg van de luisteraars de meeste stemmen. En dat is niet zo verwonderlijk, want Alice heeft als intercedent een heel eigen aanpak. Zij gaat voor het ‘gesprek van betekenis’; af en toe even bij een opdrachtgevers langs met een bloemetje en echt tijd nemen voor kandidaten. Bij elk gesprek met een kandidaat schuift zij het cv naar een hoek van de tafel en probeert ze onder andere te achterhalen wat haar of hem een goeie dag op het werk bezorgt.

Beluister de podcast met Alice Wopereis

 

€ 2.500 voor goede doel

Iedere ‘recuitmentheld’ die te gast is in de podcast ontvangt € 250,- van RecruitNow voor zijn of haar eigen ‘local hero’. De gast uit de meest favoriete podcast krijgt nog eens € 2.500 extra om te besteden aan zijn of haar goede doel. Voor Alice Wopereis is dat haar een lokale held: collega Emmy, Olympia-uitzendkracht, die een Oekraïens gezin in haar eigen volle huis opvangt.

Stem op jouw eigen recruitmentheld

Inmiddels is de 2e serie van podcastreeks ‘Recruitment: helden van de perfecte match’ net afgerond. Luister naar het verhaal van deze zes jonge recruitmenthelden, doe mee aan de poll en kies de podcast die jou het meest inspireert. Wellicht wint jouw recruitmentheld dan ook € 2.500,- voor zijn of haar goede doel.

Stem op je favoriete podcast in de serie ‘Recruitment: helden van de perfecte match’ en steun een goed doel!

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer