Stem op je favoriete podcast in de serie ‘Recruitment: helden van de perfecte match’ en steun een goed doel

0

Wim Davidse maakte in de tweede serie uit de reeks Recruitment: helden van de perfecte match zes podcasts met helden in de flexbranche. Welke held inspireerde jou het meest? Stem nu en steun een goed doel.

Ik ging in gesprek met de ware helden van de flexbranche: de intercedent. Met welke uitdagingen hebben zij in dit veelzijdige en dynamische mensenvak te maken, en hoe maken zij het positieve verschil voor hun kandidaten? Hoe zijn ze in dit vak terecht gekomen? Wat drijft ze? Wat vraagt het van ze? En waar worden ze zelf blij van? Ik vroeg het aan:

  • Joey van Beek, held bij Werktalent, helpt mensen die werk zoeken in Industrie & Techniek in Tilburg en omgeving aan een baan. Joey houdt van dynamiek en afwisseling. En hij heeft een flinke bak intrinsieke motivatie. ‘Bij hoofdpijn wordt er niet ziekgemeld, maar een paracetamolletje geslikt.’
  • Aranka Knol, heldin bij Abiant, het uitzendbureau voor werk in de sectoren agrarisch, groen, bouw, industrie, techniek en logistiek in Noord-Nederland. Als dochter van melkveehouders kent zij de sector en heeft zij al eens een kok helpen omscholen naar een baan als hovenier.
  • Mandy Koenders, heldin bij Trixxo, het uitzendbureau dat bemiddelt in industrie, techniek, logistiek, transport, high tech of office in Noord-Limburg en omgeving.Mandy houdt van het recruitment-werk, geniet van bedrijfsbezoeken en helpt mensen graag verder.
  • Jean-Marie Frerichs, held bij WerkTalent, helpt mensen die een vaste baan zoeken in logistiek, industrie & techniek in Breda en omgeving. Jean-Marie weet hoe veelzijdig het vak is; netwerken in de business club van de lokale voetbalvereniging én als halve psycholoog luisteren naar de verhalen van je kandidaten.
  • Marleen Nollen, heldin bij Eqib, voor werkgevers die mensen zoeken, of HR consultancy, of hun organisatie verder willen ontwikkelen. Hoe kunnen mensen werkgeluk ervaren? Wat vraagt dat van werkgevers? Marleen wil steeds de diepte in; naast recruitment ook HR-advies geven, organisaties helpen zich te ontwikkelen.
  • Jitske Hoekstra, heldin bij Trixxo (tot voor kort Ruimbaan), werkgevers in Gouda en wijde omgeving kloppen bij haar aan als zij mensen zoeken. Jitske vindt motivatie en passie belangrijker dan het cv, en dus weet zij matches te maken die zowel de kandidaat als de opdrachtgever niet hadden verwacht.

Stem! En steun een goed doel met € 2.500

Allemaal razend enthousiaste vakmensen, die voor mij elke podcast weer in een klein feestje veranderden. Al onze zes lokale heldinnen en helden hadden zelf óók een lokale held – een goed doel dat dankzij hun enthousiasme een bedrag van € 250 ontving van RecruitNow om nog meer mooi werk te kunnen doen.
Van welke podcast heb jij het meest genoten? Breng je stem uit en de podcast-gast met de meeste stemmen van dit seizoen krijgt nog eens € 2.500 extra, beschikbaar gesteld door RecruitNow, voor haar of zijn lokale held.
Dank je wel, en heel graag tot de volgende dosis recruitmentinspiratie!

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer