App voor nieuwe medewerkers Secretary Plus

0

Secretary Plus heeft een onboarding app in gebruik genomen waardoor nieuwe medewerkers nog voor hun eerste werkdag kunnen kennismaken met collega’s, de bedrijfscultuur en beschikken over relevante informatie.

Dankzij deze onboarding app (AppicalNow) starten Secretary Plus-medewerkers goed voorbereid aan hun eerste werkdag.

De nieuwe app wordt beschikbaar gesteld aan alle nieuwe medewerkers van Secretary Plus op het hoofdkantoor en de kantoren. Daarnaast krijgen ook de zogeheten Direct Team Assistants – assistants die in dienst zijn van Secretary Plus en worden gedetacheerd bij opdrachtgevers – toegang tot de app.

Kennismaken
Nog voordat medewerkers gestart zijn kunnen ze kennismaken met Secretary Plus. Zo worden ze welkom geheten door hun nieuwe collega’s middels video’s, krijgen ze een kijkje op het hoofdkantoor en op de verschillende kantoren, zijn er testjes waarmee ze kennismaken met de cultuur van Secretary Plus en vinden ze een antwoord op de vragen die eigenlijk iedereen heeft die start aan een nieuwe baan.

Binding en de betrokkenheid
‘Een nieuwe collega kan zo een stuk zelfverzekerder aan haar of zijn eerste werkdag beginnen’, zegt Catelijne van der Hart, HR Business Partner van Secretary Plus. ‘De binding en de betrokkenheid bij de nieuwe werkgever begint zo al in een eerder stadium. Het warme welkom start direct nadat een nieuwe collega ‘ja’ heeft gezegd op ons voorstel en dus ‘ja’ zegt tegen een baan bij Secretary Plus.’


Bron: Secretary Plus

 

Lees ook: Secretary Plus start met videorecruitment

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer