Franchisering in de lift

1

Het lijkt erop dat het ideale seizoen is aangebroken om als franchiseondernemer aan de slag te gaan. Verschillende uitzenders laten weten dat er deze maand nieuwe franchisevestigingen geopend zijn.

Zo heeft Uitzendbureau Qjobs op 1 april een nieuwe franchisevestiging geopend. Qjobs Overbetuwe is de naam van de nieuwe vestiging in Heteren. Franchiseondernemer van deze vestiging is Simon Talapessy. Het kantoor in Heteren zal landelijk opereren en zich vooral richten op de sectoren bouw, techniek en het onderhoud van functionele groenvoorzieningen.

Ook EMTEQ personeelsdiensten heeft een nieuwe franchisevestiging geopend. Johan Raven is de franchisenemer van de nieuwe vestiging in Heerenveen. Met een team van drie mensen gaat hij de arbeidsmarkt in het noorden van Nederland bedienen.

Ook bij Topworkdirect is deze maand een nieuwe franchiseondernemer gestart.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

 1. Daar kan ik uit eigen ervaring over mee praten. Ik ben sinds 3 jaar aangesloten bij de snelstgroeiende uitzend franchiseorganisatie van Nederland en dit naar volle tevredenheid.

  Wie wil er nou niet;
  -weinig/geen rsico
  -veel ondernemers vrijheid
  -een professionele back-office
  -en een gezond winst model

  Nieuwsgierig, kom dan eens kijken bij beterebanen.nl

Reageer