Harvey Nash biedt screeningtest aan

0

Harvey Nash, aanbieder van detacheringsdiensten, werving & selectie, contractmanagement, international executive search en outsourcing en offshore biedt een screeningtest aan.

Volgens eigen zeggen is Harvey Nash de eerste recruitmentorganisatie die deze dienst aanbiedt. Om de onafhankelijkheid te behouden, werkt het bedrijf samen met Levent Group. Zij voldoen aan alle wettelijke vereisten om dergelijke screenings te mogen uitvoeren.

Harvey Nash constateert dat screenings steeds vaker vereist zijn binnen de regelgeving van organisaties. Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash: “Deze nieuwe dienst past in onze propositie waarmee wij onze klanten zo veel mogelijk willen ontzorgen.”

De screening van kandidaten zal plaatsvinden op verzoek van de opdrachtgever en wordt afgestemd op de te vervullen functie. Het aanbod van screenings is zowel voor interim als vaste functies en kan bestaan uit een pre-, in- en post-employment onderzoek.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer