Humares koopt W&S-bureau Flexsearch

3

Humares heeft haar label Nova Engineering versterkt met de activiteiten en consultants van het detacherings- en W&S-bureau Flexsearch.

Flexsearch richt zich op engineeringprofessionals in de regio Noord-Brabant en is actief in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek en ICT. Humares heeft de BV van Flexsearch overgenomen, de activiteiten eruit gehaald en deze ondergebracht bij Nova Engineering. Financiële details over de omzet van Flexsearch en de overnamesom maakt Humares niet bekend.

De twee consultants van Flexsearch, waaronder oprichter en directeur Jan Willen van den Hout, gaan over naar Nova Engineering. Van den Hout houdt de leiding over de Eindhovense vestiging van Flexsearch die nu geïntegreed is in Nova. Het label Flexsearch verdwijnt. Van den Hout krijgt tevens de eindverantwoordelijkheid over Nova Engineering.

‘Voor Humares is de samenvoeging een belangrijke stap naar verdere groei’, stelt Humares-directeur Patrick van der Ploeg.

Humares had in 2009 een omzet van meer dan 100 miljoen euro en een personeelsbestand van 300 interne en meer dan 3000 flexkrachten in 19 landen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

3 reacties

  1. Men een balanstotaal van 100.000 op 31-12-2009 is dit geen overname te noemen, het is gewoon 2 mensen aannemen die met hun bedrijf net breakeven draaien. Zullen wel oud bekenden van elkaar zijn.

  2. Ben even in de balans gedoken van Flexsearch. Met een negatief eigen vermogen van – 50.000 in 2009, zal de “overnamesom” wel meevallen 😉 en als het een belangrijke stap voor Groei is, zullen het hele kleine stapjes worden..

Reageer