Oprichter ItaQ Interim Professionals kansmaker ondernemersprijs

0

Hassan Tagi, oprichter van detacheringsbureau ItaQ Interim Professionals is genomineerd voor de Dare to have a Dream Award, waarmee Rabobank en de Dutch Dream Foundation de meest markante ondernemers met een multiculturele achtergrond in het zonnetje willen zetten.

De Dare to Have a Dream Award is onderdeel van het project Dare to have a Dream, waarmee ruim twintig ondernemers met een multiculturele achtergrond één-op-één worden gecoacht door topmanagers uit het Nederlandse bedrijfsleven. Dit coachingsprogramma van de Dutch Dream Foundation moet ondernemers met een andere culturele achtergrond in hun nieuwe en innovatieve ondernemerschap stimuleren.

Hassan Tagi is een van de ondernemers die het afgelopen jaar aan het project heeft deelgenomen. Tagi kwam op zijn zesde van Turkije naar Nederland. Hij studeerde informatica aan de Universiteit Leiden en fiscale economie aan de Heao in Den Haag. Gedurende negen jaar was hij project- en programmamanager bij de rijksoverheid. Daarna richtte hij ICT-detacheerder ItaQ Interim Professionals op, dat zich richt op het topsegment in de markt.

De Rabobank ondersteunt dit project met coaches en is dit jaar gastheer voor het Dare to have a Dream evenement op 25 november in Utrecht. Die avond wordt ook de Dare to have a Dream Award 2013 uitgereikt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer