Timing gebruikt software als stroom uit elektriciteitsnet

3

Timing uitzendteam gaat met alle vaste medewerkers geheel ‘in de cloud’ werken, met behulp van Google Apps.

Met cloud computing worden op aanvraag hardware, software en gegevens beschikbaar gesteld op internet, zoals stroom uit het elektriciteitsnet (aldus de definitie die gegeven wordt op Wikipedia). Het installeren van hard- en software op de computer van de gebruiker is niet meer nodig. De toepassingen kunnen via het internet gebruikt worden. “Dit zorgt ervoor dat onze werknemers, vooral als zij extern werken, eenvoudiger hun mail en agenda kunnen bedienen,” aldus Hetty Braam, manager Loonadministratie & ICT bij Timing.

De implementatie van Google Apps zal uiteindelijk zorgen voor een besparing op de ICT-kosten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

3 reacties

  1. Bert Landman op

    Ik wil hierbij Timing van harte feliciteren met deze mijlpaal. Bij QJobs werken we al anderhalf jaar op deze manier. En het bevalt ons prima!

  2. Timing loopt zelfs erg achter. Voor hun bedrijfssoftware maken ze nog gebruik van ongeveer de oudste software die er te krijgen is. Om op een of andere manier hun mensen tevreden te houden doen ze dit maar.

Reageer