Pay for People Group start Academy for Flex

0

Pay for People Group introduceert een online leeromgeving voor flexkrachten: Academy for Flex. Dit bidet flexkrachten die via Pay for People Group werken de mogelijkheid om hun employability te vergroten.

Volgens Pay for People Group vergroot scholing de kansen van flexwerkers op de arbeidsmarkt, maar worstelen veel uitzendbureaus en werkgevers met het geven van invulling aan met name het ontwikkelen van soft skills. De payrollorganisatie wil flexkrachten en werkgevers hierin faciliteren door learning en education aan te bieden.

Academy for Flex

Academy for Flex is een online leeromgeving en biedt flexkrachten, die via Pay for People Group werkzaam zijn, de mogelijkheid om zich (persoonlijk) te ontwikkelen. Via Academy for Flex kunnen zij opleidingen volgen van gecertificeerde aanbieders en onbeperkt gratis online trainingen, interessante TED talks en learning bites volgen. Academy for Flex is volledig geïntegreerd in Pay4me, het (software)platform van Pay for People Group. Met als groot voordeel dat alle informatie, van gewerkte uren tot gevolgde opleidingen, te vinden is in één platform. Door deze toevoeging beweegt Pay4me een stap naar een online HR tool, waarmee zij haar klanten nog beter kunnen ondersteunen.

Laagdrempelige scholingsmogelijkheden

Rogier van der Voort, bestuurslid van Pay for People Group, over Academy for Flex: “Klanten hebben ons al vaker laten weten behoefte te hebben aan laagdrempelige scholing- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kwamen we ook op het idee van Academy for Flex. Door te investeren in educatie en betrokkenheid, blijft de continuïteit en groei van organisaties gewaarborgd en de arbeidsproductiviteit hoger.” Van der Voort hoopt en verwacht samen met de organisatie dat er veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. “Flexkrachten kunnen zich op deze manier verder ontwikkelen. Bijkomend hopen we dat Academy for Flex intermediairs ondersteunt om mensen die moeilijker te plaatsen zijn, meer kans te geven op de arbeidsmarkt.”

Bron: Pay for People Group

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer