Directiewisselingen bij Brainnet

0

Tjebbe van Oostenbruggen, de bekende topman van MSP-dienstverlener Brainnet, stopt per 1 juli a.s. Kees Stroomer volgt hem op en is sinds vandaag de nieuwe algemeen directeur van Brainnet Benelux. Na de zomer verlaat ook Christoph van der Stelt Brainnet.

Stroomer heeft jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche, onder meer bij Tempo-Team en Randstad. De laatste twee jaar was Stroomer actief als COO RGF Staffing The Netherlands. Stroomer: “De gedrevenheid, klantgerichtheid en energie die ik voel en zie bij Brainnet, past mij helemaal. Ik zie het als een uitdaging om met Brainnet het digitaliseren van het inhuurproces binnen Benelux op de kaart te zetten.”

Lees ook: Vijf vragen over de (gevolgen van de) overname van Brainnet

Van Oostenbruggen over zijn vertrek: “De afgelopen 14 jaar heb ik met veel plezier gebouwd aan de groei van Brainnet en heb ik samen met Christoph van der Stelt de overname van Brainnet door PRO Unlimited begeleid. Brainnet laat prachtige resultaten zien waar we enorm trots op zijn. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat al onze opdrachtgevers, leveranciers, zzp’ers en collega’s in ons hebben gesteld. Met de komst van Kees Stroomer laten wij Brainnet in goede handen achter.”

Lees ook: De stormachtige consolidatie van de MSP-markt

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

Reageer